Menu
Your Cart

Промо комплект A-zade екстракти от грозде и нар

Промо комплект A-zade екстракти от грозде и нар
Ново зареждане
Промо комплект A-zade екстракти от грозде и нар
18,90лв.
Без ДДС: 15,75лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Промо комплект A-zade екстракти от грозде и нар
  • Продуктов №: 472

A-ZADE ОРГАНИЧЕН ЕКСТРАКТ ОТ СЕМКИ И ЛЮСПИ НА ЧЕРНО ГРОЗДЕ СИРА 280Г

Екстрактът е подходящ като съпътстваща терапия при #лечение на #онкоболни, за увеличаване на защитните сили при лъче и химиотерапия, при #диабет, #инфаркт, мускулна слабост, #вирусни #инфекции, при висок #холестерол, за лечение на язва и гастрит. 

Продуктът е подходящ и за деца. 

Гроздовият екстракт се извлича от семената или от люспите на черното грозде. #Антиоксидантите в него играят роля в профилактиката на редица заболявания, заради способността им да неутрализират въздействието на свободните радикали в организма. 

На практика гроздовите семки са отговорни за силното въздействие и #унищожаване на #раковите #клетки. За пациенти, които са изправени пред диагноза от животозастрашаващ рак, препоръчителното лечение често може да бъде толкова потенциално вредно за здравето, колкото и самото заболяване. Но за много от тези пациенти научни изследвания показват, че естественото лечение с екстракт от гроздови семена може да държи ключа към #забавяне #растежа на #раковите клетки, без опасните и смъртоносни странични ефекти от химиотерапията и радиацията.

Антиоксидантната сила на гроздовия екстракт е около 50 пъти по-голяма от тази на витамин Е и около 20 пъти по-голяма от тази на витамин С!

Той е едно от най-често препоръчваните средства при #сърдечно-съдови #заболявания.

Гроздовият екстракт подобрява циркулацията на кръвта, намалява „лошия” #холестерол и помага при нарушения в зрението, причинени от #диабет. Помага и за подобряването на потока на кръвта и укрепването на кръвоносните съдове, подобрява #кръвообращението и може да спомогне за укрепването и защитата на сърцето.

Гроздовото семе е богато на флавоноиди, линолова киселина, танини и витамин Е. 

Антиоксидантната си активност, гроздовото семе дължи предимно на #полифенолите, които подобряват здравето на кръвоносните съдове и кръвообращението, и активизират подмалдяващите и защитни процеси в тялото.

Някои изследвания показват също, че екстракта от гроздови семена може да помогне за намаляване на вредите, причинени от #фибромиалгия. Това е разстройство, характеризиращо се с хронични мускулни болки и #скованост. Има доказателства, че маслото от гроздови семки може да бъде ефективно при лечение на страдащи от това заболяване.


A-ZADE СТУДЕНО ПРЕСОВАН ЕКСТРАКТ ОТ НАР 340Г

Съставки: 100% екстракт от нар.

Екстрактът от кисел нар се получава чрез преработка на нар от нар тип Hicaz, отглеждани в регионите Малатия и Адияман. 1 бутилка екстракт от кисел нар е 250 мл, приблизително 340 г, а 1 бутилка продукт се получава от 5,5 кг нар. 

Нарът е един от най-вкусните и древни плодове. Освен да се освежаваме със сладкия, тръпчив сок, ние го използваме като съставка в солени и сладки ястия, а зърната - за акцент и декорация на есенната ни храна.

Начин на употреба:

Трябва да се разклати преди употреба

1 десертна лъжица 2 пъти на ден Може да се консумира и сутрин на гладно веднъж дневно ,например 1 супена лъжица

Препоръчва се да се консумира и със студени храни (салати и др.)

1 супена лъжица Екстракт от Нар се разрежда с 150мл вода и се прави гаргара два пъти дневно сутрин и вечер

За деца под 12-годишна възраст употрбата му е 1 чаена лъжичка веднъж дневно на гладно или трябва да се приема чрез разреждане с половин чаша вода

Начин на съхранение: Екстрактът от нар трябва да се съхранява в хладна среда, защитена от слънце на хладно място (хладилник) далеч от влага и светлина.

Качественият сок от нар може да образува утайки по време на съхранение, това е нормално.

ВНИМАНИЕ

Не се препоръчва за деца под 2 години

Не се препоръчва за пациенти с ниско кръвно налягане, бременни жени с нисък риск, дебелина на маточната стена , хора страдащи от прекомерно кървене.

Хранителни стойности за 100г 

Енергия 264,83kcal

Въглехидрати 24,68%

Захари 52.37%

Сол 0,44%

Мазнини 0,11 + - 0,02%

Цинк 4,405mg/kg

Желязо 39,82mg/kg

Магнезий 231,6mg/kg

Калций 373,50mg/kg

Фосфор 273,20mg/kg

Натрий 56,00mg/kg

Манган 2,568mg/kg

Калий 9309,00mg/kg

Производител A-Zade, Турция