Menu
Your Cart

Промо комплект A-zade екстракт от грозде и Destek масло от гроздови семки 250мл

Промо комплект A-zade екстракт от грозде и Destek масло от гроздови семки 250мл
Ново зареждане ПРОМОЦИЯ -17 %
Промо комплект A-zade екстракт от грозде и Destek масло от гроздови семки 250мл
36,00лв.
30,00лв.
Без ДДС: 25,00лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Промо комплект A-zade гроздe и Destek масло от гроздови семки
  • Продуктов №: 429

A-ZADE ОРГАНИЧЕН ЕКСТРАКТ ОТ СЕМКИ И ЛЮСПИ НА ЧЕРНО ГРОЗДЕ СИРА 280Г

???? Екстрактът е подходящ като съпътстваща терапия при #лечение на #онкоболни, за увеличаване на защитните сили при лъче и химиотерапия, при #диабет, #инфаркт, мускулна слабост, #вирусни #инфекции, при висок #холестерол, за лечение на язва и гастрит.
Продуктът е подходящ и за деца.
Гроздовият екстракт се извлича от семената или от люспите на черното грозде. #Антиоксидантите в него играят роля в профилактиката на редица заболявания, заради способността им да неутрализират въздействието на свободните радикали в организма.
???? На практика гроздовите семки са отговорни за силното въздействие и #унищожаване на #раковите #клетки. За пациенти, които са изправени пред диагноза от животозастрашаващ рак, препоръчителното лечение често може да бъде толкова потенциално вредно за здравето, колкото и самото заболяване. Но за много от тези пациенти научни изследвания показват, че естественото лечение с екстракт от гроздови семена може да държи ключа към #забавяне #растежа на #раковите клетки, без опасните и смъртоносни странични ефекти от химиотерапията и радиацията.
???? Антиоксидантната сила на гроздовия екстракт е около 50 пъти по-голяма от тази на витамин Е и около 20 пъти по-голяма от тази на витамин С!
???? Той е едно от най-често препоръчваните средства при #сърдечно-съдови #заболявания.
???? Гроздовият екстракт подобрява циркулацията на кръвта, намалява „лошия” #холестерол и помага при нарушения в зрението, причинени от #диабет. Помага и за подобряването на потока на кръвта и укрепването на кръвоносните съдове, подобрява #кръвообращението и може да спомогне за укрепването и защитата на сърцето.
???? Гроздовото семе е богато на флавоноиди, линолова киселина, танини и витамин Е.
???? Антиоксидантната си активност, гроздовото семе дължи предимно на #полифенолите, които подобряват здравето на кръвоносните съдове и кръвообращението, и активизират подмалдяващите и защитни процеси в тялото.
???? Някои изследвания показват също, че екстракта от гроздови семена може да помогне за намаляване на вредите, причинени от #фибромиалгия. Това е разстройство, характеризиращо се с хронични мускулни болки и #скованост. Има доказателства, че маслото от гроздови семки може да бъде ефективно при лечение на страдащи от това заболяване.

DESTEK СТУДЕНО ПРЕСОВАНО ОЛИО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ 250МЛ


???? Маслото от гроздови семки се използва за грижа за мазна и проблемна кожа, с акне, за бързо заздравяване на леки наранявания, пукнатини, ожулвания, порязвания, изгаряния, за грижа за набръчкана, уморена и отпусната кожа, целулит.

???? Има силно противовъзпалително, регенериращо действие, насърчава подмладяването, повишава еластичността на кожата, премахва бръчките, поддържа баланса на мазнини и влага в кожата, има силно антиоксидантно действие.

???? В допълнение към ефекта си против стареене, маските или прилагането на масло като крем могат да помогнат за облекчаване на сухата кожа.


???? Маслото от гроздови семки се използва за масаж, особено антицелулитен.

???? За здравето на сухата и чуплива коса се правят маски. Маслото се втрива в корените и се нанася върху краищата на косата, след известно време се измива с шампоан.

???? Маслото добре лекува увредена и напукана кожа. Може да се използва вместо балсам за устни, както и като подхранваща маска за нокти.