Menu
Your Cart

Промо комплект Enokvas екстракт от глог и A-zade екстракт от грозде

Промо комплект Enokvas екстракт от глог и A-zade екстракт от грозде
ПРОМОЦИЯ -41 %
Промо комплект Enokvas екстракт от глог и A-zade екстракт от грозде
65,70лв.
38,90лв.
Без ДДС: 32,42лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Промо комплект Enokvas и A-zade грозде
  • Продуктов №: 394

Информация за Enokvas екстракт от глог с високо съдържание на феноли 250мл

Enokvas се извлича от плодове, семена и листа на глог. Съдържа мощни флавоноиди с висока антиоксидантна плодова активност.Той е много богат на витамин С и е в течна форма в стъклени бутилки от 250 мл.

Не съдържа консервиращи оцветяващи добавки. Не съдържа захар

Начин на употреба:

Препоръчително е да се пият до 10 ml (1 мерна лъжица) или 30 ml (3 лъжици) на ден преди хранене, директно или чрез смесване с вода. След отваряне на продукта го съхранявайте в хладилник. Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от слънчева светлина.

ХРАНИТЕЛНИ СТОЙНОСТИ на 100 мл

Енергия (kj/kacl) - 184,61/43,39

Мазнини (g) - 0,05

Въглехидрати (g) - 10,95

Захар (g) - 10,27 (идваща от плодовете на глога)

Фибри (g) - 0,53

Протеин (g) - 0,05

Натрий (g) - 0,44

Информация за продукт Органичен екстракт от семки и люспи на черно грозде Siraz A-zade 300г

БИО ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНА И ЛЮСПИ НА ЧЕРНО ГРОЗДЕ- сорт СИРА
????Екстрактът е подходящ като съпътстваща терапия при #лечение на #онкоболни, за увеличаване на защитните сили при лъче и химиотерапия, при #диабет, #инфаркт, мускулна слабост, #вирусни #инфекции, при висок #холестерол, за лечение на язва и гастрит.
Продуктът е подходящ и за деца.
Гроздовият екстракт се извлича от семената или от люспите на червеното грозде. #Антиоксидантите в него играят роля в профилактиката на редица заболявания, заради способността им да неутрализират въздействието на свободните радикали в организма. ???? На практика гроздовите семки са отговорни за силното въздействие и #унищожаване на #раковите #клетки. За пациенти, които са изправени пред диагноза от животозастрашаващ рак, препоръчителното лечение често може да бъде толкова потенциално вредно за здравето, колкото и самото заболяване. Но за много от тези пациенти научни изследвания показват, че естественото лечение с екстракт от гроздови семена може да държи ключа към #забавяне #растежа на #раковите клетки, без опасните и смъртоносни странични ефекти от химиотерапията и радиацията.
????Антиоксидантната сила на гроздовия екстракт е около 50 пъти по-голяма от тази на витамин Е и около 20 пъти по-голяма от тази на витамин С!
????Той е едно от най-често препоръчваните средства при #сърдечно-съдови #заболявания. ????Гроздовият екстракт подобрява циркулацията на кръвта, намалява „лошия” #холестерол и помага при нарушения в зрението, причинени от #диабет.Помага и за подобряването на потока на кръвта и укрепването на кръвоносните съдове, подобрява #кръвообращението и може да спомогне за укрепването и защитата на сърцето.
????Гроздовото семе е богато на флавоноиди, линолова киселина, танини и витамин Е.
????Антиоксидантната си активност, гроздовото семе дължи предимно на #полифенолите, които подобряват здравето на кръвоносните съдове и кръвообращението, и активизират подмалдяващите и защитни процеси в тялото.
????Някои изследвания показват също, че екстракта от гроздови семена може да помогне за намаляване на вредите, причинени от #фибромиалгия. Това е разстройство, характеризиращо се с хронични мускулни болки и #скованост. Има доказателства, че маслото от гроздови семки може да бъде ефективно при лечение на страдащи от това заболяване.