Menu
Your Cart

Информация за доставка

Срок за обработка / изпращане на поръчка: до 2 работни дни. Повечето поръчки се обработват още на същия ден, като поръчки направени след 15:00 остават за следващия работен ден.

1. Доставка с Еконт Експрес - до техен офис

Пълната тарифа може да видите тук: https://www.econt.com/services/shipment-price
Срок за доставка посочен от куриерската фирма: 1 работен ден. Офисите на Еконт работят и в събота до 15ч.

Разходите за доставка са за сметка на GROSCO.BG при поръчки НАД 50лв.

Сроковете за доставка до адрес зависят точно населено място.
Графикът може да видите тук: https://www.econt.com/find-office

В МОМЕНТА НА ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОСТАВКАТА ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ПРЕГЛЕДАТЕ ВСЯКА ПРАТКА и да установите дали отговаря поръчания от ВАС продукт като вид и количество. ДА УСТАНОВИТЕ евентуални щети по целостта на продукта (разкъсана или нарушена опаковка, счупени бурканчета). В ПРЕДВИД ХАРАКТЕРА НА ПРОДУКТИТЕ РЕКЛАМАЦИИ СЕ ПРАВЯТ ЕДИНСТВЕНО В МОМЕНТА НА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКАТА ОТ КУРИЕРА И СЛЕД ПРЕГЛЕД. Като разходите за транспорта са както следва:

  1. Ако при преглед на пратката се установи, че същата не отговаря на вида на поръчания от ВАС Продукт, то вие може да откажете получаването на пратката (при условие, че не сте нарушили целостта на опаковката на продукта), като разходите за транспорта и в двете посоки за сметка на доставчика "ГРОСКО" ООД.
  2. Ако при преглед на пратката се установи че е нарушена целостта на продукта (разкъсана или нарушена опаковка, счупени бурканчета) то вие може да откажете получаването на пратката, като разходите за транспорта и в двете посоки за сметка на доставчика "ГРОСКО" ООД.
  3. Ако при получаване на пратката вие я откажете без преглед или при преглед се установи, че същата отговаря на вида и количеството на поръчания от ВАС Продукт, то вие може да откажете получаването на пратката (при условие, че не сте нарушили целостта на опаковката на продукта), като разходите за транспорта и в двете посоки за сметка на купувача.

Посочената цена за доставка при поставянето на продуктът в кошницата и избирането на метод е ориентировъчна и зависи от сумата на наложения платеж и начина на плащане.