Menu
Your Cart

Грижа за лице

Грижа за лице

Богат избор на натурални и здравословни продукти, които се грижат за здравето и красотата на вашето лице, шия и др

Производител: Destek Продуктов №: 179
Описание : Маслото от сладък бадем е растително масло, получено от семена на бадемово дърво чрез метод на студено пресоване. Той е леко ароматен и наподобява на вкус орехи. Това е едно от най-предпочитаните растителни масла за грижа за кожата и косата. Маслото от сладък бадем, чието латинско име е P..
3,00лв. Без данък:2,50лв.
Производител: Destek Продуктов №: 180
Описание : Маслото от сладък бадем е растително масло, получено от семена на бадемово дърво чрез метод на студено пресоване. Той е леко ароматен и наподобява на вкус орехи. Това е едно от най-предпочитаните растителни масла за грижа за кожата и косата. Маслото от сладък бадем, чието латинско име е P..
8,10лв. Без данък:6,75лв.
Производител: Destek Продуктов №: 181
Описание : Маслото от алое вера е растително масло, получено от растението алое вера чрез метод на мацерация. Растението алое вера е растение, което расте в горещ и сух климат и има много видове. Обикновено се среща на африканския континент и е от семейство лилии и има вид на кактус. Съдържанието му..
6,00лв. Без данък:5,00лв.
Производител: Destek Продуктов №: 182
Описание: Анасоновото масло е растително масло, получено от анасоново семе чрез метод на студено пресоване. Oleum Pimpinella Anisum, с другото си име, също се отглежда в средиземноморските страни, въпреки азиатския си произход. Това масло е безцветно и има силна миризма. Метод на производство: ..
3,60лв. Без данък:3,00лв.
Продуктов №: 183
Описание: Маслото от кайсиеви ядки е растително масло, получено от изсушени ядки на плодове, събрани от кайсиевото дърво. Кайсията, която е плод с много висока хранителна стойност, съдържа витамини А, С и Е. Маслото от кайсиеви ядки, което се използва за грижа за кожата през последните години, е пре..
3,60лв. Без данък:3,00лв.
Производител: Destek Продуктов №: 185
Описание: Аргановото масло е растително масло, което се получава от ядките на дървото, наречено Argania Spinosa, вид, произхождащ от Мароко. Съдържа олеинова и линолова мастни киселини. Той се използва широко в грижата за кожата и косата със своите витамини и други компоненти. Аргановото масло се ср..
11,20лв. Без данък:9,33лв.
Производител: Destek Продуктов №: 186
Описание: Маслото от авокадо е растително масло, получено от плода на авокадото. Авокадото е тропически плод, който расте в топъл климат. Въпреки че не е много разпространен у нас, може да се отглежда и в средиземноморския регион. Маслото от авокадо съдържа много минерали и витамини А и С. Може да с..
5,16лв. Без данък:4,30лв.
Производител: Destek Продуктов №: 187
Описание: Маслото от бергамот е растително масло, получено чрез дестилация на растението бергамот. Бергамотът е вид от групата на цитрусовите плодове. Това растение, чието научно име е Citrus Aurantium Bergamia, съдържа много минерали и витамини. Обикновено се отглежда в южната част на Италия, тази ..
6,00лв. Без данък:5,00лв.
Производител: Destek Продуктов №: 188
Описание: Маслото от черен пипер е растително масло, получено от подправка от черен пипер. Черният пипер е една от най-консумираните подправки днес. Черният пипер е продукт, получен чрез изсушаване на растението Piper nigrum. Черният пипер, който се използва най-вече в кулинарните приложения, съдърж..
5,28лв. Без данък:4,40лв.
Производител: Destek Продуктов №: 192
Описание : Какаовото масло е растително масло, получено от какаови зърна чрез метод на студено пресоване. Какаото е плод, който расте в африканските гори и съдържа високи хранителни стойности. Какаовото масло, което се използва в съдържанието на много козметични продукти, също е предпочитано в разли..
5,52лв. Без данък:4,60лв.
Производител: Destek Продуктов №: 194
Описание: Маслото от моркови е растително масло, получено от пулпа от моркови чрез метод на студено пресоване. Това е зеленчук, използван в областта на здравеопазването и козметиката с високо съдържание на витамини в съдържанието си. Метод на производство: студено пресованеПредупреждения: Дръжт..
3,60лв. Без данък:3,00лв.
Производител: Destek Продуктов №: 193
Описание: Маслото от невен (Calendula) е растително масло, получено от растението невен. Невенът е растение, произхождащо от Средиземноморския регион. Обикновено е жълто или оранжево на цвят и е ароматна билка. Невенът има големи количества календинова киселина в семената си. Предпочита се за употре..
3,96лв. Без данък:3,30лв.
Показани са от 1 до 12 от общо 61 резултата на (6 страници)