Menu
Your Cart

Biodestek серум с хиалуронова киселина против бръчки 30ml.

Biodestek серум с хиалуронова киселина против бръчки 30ml.
Ново зареждане ПРОМОЦИЯ -39 %
Biodestek серум с хиалуронова киселина против бръчки 30ml.
29,40лв.
17,80лв.
Без ДДС: 14,83лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Biodestek серум против бръчки 30мл.
  • Продуктов №: 421

Серумът на BIODESTEK против бръчки покрива нуждите на кожата в няколко направления - пигментация, бръчки, сухота, отпускане и липса на подхранване.
Този серум против бръчки съдържа 5 вида хиалуронова киселина - с високо, средно и ниско молекулно тегло. Хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло хидратира интензивно повърхностния слой на дермата, моментално я стяга и омекотява.
Хиалуроновата киселина с ниско и средно молекулно тегло проникват в по-дълбоките слоеве на кожата, като осигуряват максимална, дълготрайна хидратация.
Комплексната формула против бръчки на Biodestek ускорява естествените процеси на регенериране на кожата и запълване на фините линии.
Овлажнява и се грижи за кожата с 5 различни вида хиалуронова киселина и колаген в съдържанието си. Дерматологично тестван. Серумът е подходящ за всеки тип кожа. 
Начин на употреба: Използва се два пъти на ден, сутрин и вечер. 2-3 капки се нанасят върху необходимата зона върху суха и чиста кожа, в областта на лицето.
Предупреждения : Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт, измийте обилно с вода. Дръжте далеч от деца. Съхранявайте далеч от слънчева светлина и топлина.
Съставки (INCI): Виж опаковката
Срок на годност: Виж опаковката

Този продукт е регистриран в Европейският портал на козметичните продукти. CPNP ID на отговорното лице: 221781
Произход - Турция
Вносител и дистрибутор - Гроско ЕООД