Menu
Your Cart

Екстракт от мравчени яйца за епилация Tala 20мл

Екстракт от мравчени яйца за епилация Tala 20мл
Bestseller
Екстракт от мравчени яйца за епилация Tala 20мл
6,60лв.
Без ДДС: 5,50лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Tala екстракт от мравчени яйца
  • Продуктов №: 56

Премахнете нежеланото окосмяване завинаги по напълно естествен начин!!! Маслото Тала е 100% естествен продукт, състоящ се единствено от натурално мравчено масло.

Маслото Тала от яйца на мравки притежава уникален протеин, който не може да бъде произведен в никаква лаборатория. За мека, еластична кожа – като коприна. Без подкожни косъмчета. Прекаленото окосмяване, особено при жените, е проблем, с който те са се опитвали да се справят още от древността.

Много продукти и услуги твърдят, че могат да премахнат нежеланото окосмяване, но повечето от тях са болезнени, скъпи и най-вече нетрайни. Третирането с масло от яйца на мравки е абсолютно естествена епилационна техника, а резултатът е невероятен. Този метод е бил традиционно използван в продължение на стотици години в Близкия изток, Иран и Турция, но за съжаление не е много познат в Европа и останалите части на света. Жените там са били без окосмяване по телата си, дори и в областта на подмишниците, краката и бикини зоната, защото още като бебета са натривали телцата им с това масло.

Какво представлява маслото от яйца на мравки Тала, или както в Ориента го наричат Tala?

Изцяло натурален продукт, съдържащ уникален протеин, който трайно разрушава корена на косъма и възпрепятства способността му да се регенерира. Това е възможно най-доброто средство, тъй като не уврежда функциите на тялото или кожата, може да бъде използвано от хора на всякаква възраст и за всяка част от тялото. Продуктът Тала е лабораторно тестван и не причинява странични ефекти, раздразнения или други увреждания на кожата. Освен че е безопасен, той е безболезнен и лесен за прилагане.

Начин на приложение: За да е ефикасна процедурата, от особена важност е предварителното отстраняване на космите от корен, чрез епилация, кола маска или лазерна епилация, но в никакъв случай бръснене, или третиране с депилатоар. След това нанасяйте и втривайте за около 10 минути продукта Тала върху зоните с нежелано окосмяване в продължение на 5-6 нощи преди лягане. Ще се радвате на поразителен ефект. Нежеланото окосмяване постепенно намалява до окончателното му изчезване след употреба на продукта в продължение на 4-5 месеца.

Опаковка: 20 мл

Накратко: Само в три стъпки:

Ефикасен1. Отстранете космите от корен

Безопасен 2. Нанесете маслото

Безболезнен 3. Радвайте се на ефекта гладка кожа без косми

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и прохладно място, без пряка слънчева светлина.