Menu
Your Cart

Tala Екстракт от мравчени яйца за епилация 20мл

Tala Екстракт от мравчени яйца за епилация 20мл
НАЙ-ПРОДАВАН
Tala Екстракт от мравчени яйца за епилация 20мл
8,00лв.
Без ДДС: 6,67лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Tala екстракт от мравчени яйца
  • Продуктов №: 56

Премахнете нежеланото окосмяване завинаги по напълно естествен начин!!! Маслото Тала е 100% естествен продукт, състоящ се единствено от натурално мравчено масло.

Маслото Тала от яйца на мравки притежава уникален протеин, който не може да бъде произведен в никаква лаборатория. За мека, еластична кожа – като коприна. Без подкожни косъмчета. Прекаленото окосмяване, особено при жените, е проблем, с който те са се опитвали да се справят още от древността.

Много продукти и услуги твърдят, че могат да премахнат нежеланото окосмяване, но повечето от тях са болезнени, скъпи и най-вече нетрайни. Третирането с масло от яйца на мравки е абсолютно естествена епилационна техника, а резултатът е невероятен. Този метод е бил традиционно използван в продължение на стотици години в Близкия изток, Иран и Турция, но за съжаление не е много познат в Европа и останалите части на света. Жените там са били без окосмяване по телата си, дори и в областта на подмишниците, краката и бикини зоната, защото още като бебета са натривали телцата им с това масло.

Какво представлява маслото от яйца на мравки Тала, или както в Ориента го наричат Tala?

Изцяло натурален продукт, съдържащ уникален протеин, който трайно разрушава корена на косъма и възпрепятства способността му да се регенерира. Това е възможно най-доброто средство, тъй като не уврежда функциите на тялото или кожата, може да бъде използвано от хора на всякаква възраст и за всяка част от тялото. Продуктът Тала е лабораторно тестван и не причинява странични ефекти, раздразнения или други увреждания на кожата. Освен че е безопасен, той е безболезнен и лесен за прилагане.

Начин на приложение: За да е ефикасна процедурата, от особена важност е предварителното отстраняване на космите от корен, чрез епилация, кола маска или лазерна епилация, но в никакъв случай бръснене, или третиране с депилатоар. След това нанасяйте и втривайте за около 10 минути продукта Тала върху зоните с нежелано окосмяване в продължение на 5-6 нощи преди лягане. Ще се радвате на поразителен ефект. Нежеланото окосмяване постепенно намалява до окончателното му изчезване след употреба на продукта в продължение на 4-5 месеца.

Опаковка: 20 мл

Накратко: Само в три стъпки:

Ефикасен1. Отстранете космите от корен

Безопасен 2. Нанесете маслото

Безболезнен 3. Радвайте се на ефекта гладка кожа без косми

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и прохладно място, без пряка слънчева светлина.