Menu
Your Cart

ЕТЕРИЧНИ И БАЗОВИ МАСЛА

ЕТЕРИЧНИ И БАЗОВИ МАСЛА
Nurs Студено пресовано масло от черен кимион 250мл
НАЙ-ПРОДАВАН
Производител: Nurs Lokman Hekim Продуктов №: 50
Съставки: 100% студено пресовано олио от черен кимионПрепоръчителен прием: Деца от 2 до 8 години - 1/2 чаена лъжичка 2 пъти на ден.За деца от 8 до 15 - 1 чаена лъжичка 2 пъти на ден.За възрастни по 1супена лъжица 3 пъти на ден. Може да се приема с мед или лимон.Произведен в Турция от NURS LOKMAN HEK..
15,00лв. Без данък:12,50лв.
Mecitefendi Студено пресовано масло от сусам 50мл
НАЙ-ПРОДАВАН
Производител: Mecitefendi Продуктов №: 66
Съставки: 100% студено-пресовано масло от сусамПрепоръчителен дневен прием: 5мл или една десертна лъжичкаНачин на съхранение: Да се съхранява на сухо и прохладно място, без пряка слънчева светлина.Хранителни стойности за 100г - не са посочени от производителя.Произведено в Турция от M..
9,60лв. Без данък:8,00лв.
Nurs Масло от кайсиеви ядки (Витамин B17) 50мл
НАЙ-ПРОДАВАН
Производител: Nurs Lokman Hekim Продуктов №: 84
Съставки: 100% чисто натурално масло от кайсиеви ядки. Използва се за козметични и медицински цели. Полезно за кожата, косата и ноктите. Действа овлажняващо и регенериращо при суха, излющена и застаряваща кожа. Маслото от кайсиеви ядки е и силен стимулатор на косъма, подхранва еластичностт..
11,00лв. Без данък:9,17лв.
Производител: Nurs Lokman Hekim Продуктов №: 114
Съставки: 100% натурално масло от мирта. Само за външна употреба!Произведено в Турция от NURS LOKMAN HEKÍMGIDA TARIM BÍTKÍ BOTANÍK MED. SAN. TIC. LTD. ȘTI.Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и прохладно място, без пряка слънчева светлина...
8,00лв. Без данък:6,67лв.
Destek Студено пресовано масло от черен кимион с ТИМОКИНОН 250мл
НАЙ-ПРОДАВАН
Производител: Destek Продуктов №: 128
Съставки: 100% студено пресовано масло от черен кимион с рекордно съдържание от 80мг. Timokinon в 5 милилитра.Може да се приема с мед или лимон.Произведен в Турция от Destek Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и прохладно място, без пряка слънчева светлина, недостъпно за малк..
34,20лв. Без данък:28,50лв.
Производител: Destek Продуктов №: 179
Описание : Маслото от сладък бадем е растително масло, получено от семена на бадемово дърво чрез метод на студено пресоване. Той е леко ароматен и наподобява на вкус орехи. Това е едно от най-предпочитаните растителни масла за грижа за кожата и косата. Маслото от сладък бадем, чието латинско име е P..
3,00лв. Без данък:2,50лв.
Производител: Destek Продуктов №: 180
Описание : Маслото от сладък бадем е растително масло, получено от семена на бадемово дърво чрез метод на студено пресоване. Той е леко ароматен и наподобява на вкус орехи. Това е едно от най-предпочитаните растителни масла за грижа за кожата и косата. Маслото от сладък бадем, чието латинско име е P..
8,10лв. Без данък:6,75лв.
Производител: Destek Продуктов №: 181
Описание : Маслото от алое вера е растително масло, получено от растението алое вера чрез метод на мацерация. Растението алое вера е растение, което расте в горещ и сух климат и има много видове. Обикновено се среща на африканския континент и е от семейство лилии и има вид на кактус. Съдържанието му..
6,00лв. Без данък:5,00лв.
Производител: Destek Продуктов №: 182
Описание: Анасоновото масло е растително масло, получено от анасоново семе чрез метод на студено пресоване. Oleum Pimpinella Anisum, с другото си име, също се отглежда в средиземноморските страни, въпреки азиатския си произход. Това масло е безцветно и има силна миризма. Метод на производство: ..
3,60лв. Без данък:3,00лв.
Продуктов №: 183
Описание: Маслото от кайсиеви ядки е растително масло, получено от изсушени ядки на плодове, събрани от кайсиевото дърво. Кайсията, която е плод с много висока хранителна стойност, съдържа витамини А, С и Е. Маслото от кайсиеви ядки, което се използва за грижа за кожата през последните години, е пре..
3,60лв. Без данък:3,00лв.
Destek студено пресовано арганово масло 50мл
ПРОМОЦИЯ -14 %
Производител: Destek Продуктов №: 185
Описание: Аргановото масло е растително масло, което се получава от ядките на дървото, наречено Argania Spinosa, вид, произхождащ от Мароко. Съдържа олеинова и линолова мастни киселини. Той се използва широко в грижата за кожата и косата със своите витамини и други компоненти. Аргановото масло се ср..
11,20лв. 9,60лв. Без данък:8,00лв.
Производител: Destek Продуктов №: 186
Описание: Маслото от авокадо е растително масло, получено от плода на авокадото. Авокадото е тропически плод, който расте в топъл климат. Въпреки че не е много разпространен у нас, може да се отглежда и в средиземноморския регион. Маслото от авокадо съдържа много минерали и витамини А и С. Може да с..
5,16лв. Без данък:4,30лв.
Показани са от 1 до 12 от общо 70 резултата на (6 страници)