Menu
Your Cart

Bioblas течен балсам с арганово масло 200мл

Bioblas течен балсам с арганово масло 200мл
ПРОМОЦИЯ -39 %
Bioblas течен балсам с арганово масло 200мл
10,80лв.
6,60лв.
Без ДДС: 5,50лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Bioblas течен балсам с арганово масло 200мл
  • Продуктов №: 374

Балсамът на Bioblas с екстракт от органично масло от арган е предназначен за хора имащи желанието за жизнена и здраво изглеждаща коса. Биоблас течен балсам с арган е козметичен продукт, дерматологично тестван и разработен съгласно немските стандарти.
Дерматологичните тестове показват, че балсамът на Bioblas не предизвиква дразнене на кожата на скалпа и  стойността на рН е подходяща за кожата на главата и тялото.
Идеален е за ежедневна употреба за мъже и жени. Клинично е доказано, че билковият серум, съдържащ се в балсама на Bioblas, доставя на косъма хранителните вещества, които са нужни на косата да изглежда здрава, бляскава и нежна.
Балсамът за коса на Биоблас има приятен аромат на органично масло от арган.
Този продукт предотвратява загубата на коса със своята специална формула, съдържаща истински екстракт от арган, както и прави косата блестяща и по-здрава.
УПОТРЕБА: Разклатете бутилката добре преди употреба. Нанесете върху влажна или суха коса.  За всякакъв тип коса. Не е нужно изплакване. Без парабени. 93 % потребителска удовлетвореност. Може да се използва всеки ден. С формула за лесно разресване.

Съставки: Organic Argan Oil, Shea Butter, Niacinamide, Panthenol, Soybeans, Corn and Wheat Protein, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hexapeptide-11, Carica Papaya Fruit Extract, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Iron, Copper, Zinc, Magnesium Fermentation, Allantoin.

Внимание: При попадане в очите изплакнете обилно с вода. Пазете далеч от деца. Да не се използва при наличие на зачервяване или обрив.
Съхранение: При температура от 5º до 25ºС в плътно затворена опаковка, далеч от слънчева топлина.
Производител: Biota Laboratuarlarι, Турция
Произход: Турция
Производител: Biota Laboratuarlarι, Турция