Menu
Your Cart

Bioblas течен балсам с колаген и кератин за увредена и тънка коса 200мл

Bioblas течен балсам с колаген и кератин за увредена и тънка коса 200мл
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОМОЦИЯ -45 %
Bioblas течен балсам с колаген и кератин за увредена и тънка коса 200мл
12,00лв.
6,60лв.
Без ДДС: 5,50лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Bioblas течен балсам с колаген и кератин 200мл
  • Продуктов №: 375

Балсамът на Bioblas с колаген и кератин представлява иновативна формула, която съчетава невероятните свойства на колаген, кератин и патентован билков серум Б19 за бляскава и хидратирана коса.
Bioblas балсам с колаген и кератин е дерматологично тестван продукт, разработен съгласно немските стандарти. Дерматологичните тестове показват, че балсамът подпомага възстановяване нормалния обем и блясък на увредената коса. Също така този балсам за увредена коса с колаген и кератин не предизвиква дразнене на кожата на скалпа и неговите стойности на рН го правят подходящ за ежедневно използване.

Течния балсам на Bioblas с колаген и кератин за увредена и тънка коса е подходящ за употреба от жени и мъже. Клинично доказано е, че билковият серум на Bioblas съдържащ се в балсамa, доставя на увредената и тънка коса необходимите хранителни вещества, за да може косата да се възстанови до 100% и да придобие отново блясък и гъстота.

Сред направени тестове и проучвания при хора използвали този течен балсам за увредена и тънка коса на Биоблас, 93 % от изпробвалите го потребители заявяват пълно удовлетворение. 
Балсамът е предназначен за хора с тънка и увредена коса.
Използването на Bioblas за увредена и тънка коса води до предотвратяване загубата на коса със своята специална формула, съдържаща колаген и кератин, както и прави косата блестяща и по-здрава.
Начин на употреба: Разклатете добре бутилката преди употреба. Подсушете измитата коса с кърпа и нанесете Bioblas течен балсам върху цялата коса. Не изплаквайте. Подходящ за ежедневна употреба. Използвайте заедно с шампоан Bioblas. Без парабени.

Внимание: При попадане в очите изплакнете обилно с вода.

Пазете далеч от деца. Да не се използва при наличие на зачервяване или обрив.

Съхранение: При температура от 5º до 25ºС в плътно затворена опаковка, далеч от слънчева топлина.

Производител: Biota Laboratuarlarι, Турция