Шалгамът е натурална и изключително полезна напитка произведена от сок от лилав морков чрез естествена ферментация. Лилавия морков се смята за прародител на съвременния морков, който съдържа в пъти повече полезни вещества и антиоксиданти. Шалгам не съдържа захар, изкуствени оцветители и консерванти...
Спирулина на прах е най-пълноценната храна на планетата. Спирулина на прах е синьо-зелено микроводорасло с висока антиоксидантна активност и има имуностимулиращо действие, лесноусвоим източник на ценни хранителни вещества. Спирулина съдържа 23 пъти повече желязо от спанакa, повече протеин отколкото ..
Спирулина е най-пълноценната храна на планетата. Спирулината е синьо-зелено микроводорасло с висока антиоксидантна активност и има имуностимулиращо действие, лесноусвоим източник на ценни хранителни вещества. Спирулина съдържа 23 пъти повече желязо от спанакa, повече протеин отколкото която и ..
Информация за Enokvas екстракт от глог с високо съдържание на феноли 250млEnokvas се извлича от плодове, семена и листа на глог. Съдържа мощни флавоноиди с висока антиоксидантна плодова активност.Той е много богат на витамин С и е в течна форма в стъклени бутилки от 250 мл.Не съдържа консе..
Куркума (Curcuma longa) е многогодишно тревисто растение със силно разклонена коренова система. Произхожда от Югоизточна Азия и се използва в Аюрведа като подправка и лечебно растение от хилядолетия. През 1815 г. от корена на растението е изолиран куркуминът – активната съставка на куркумата, която ..
Нигела или още позната като Чорекоту, представлява всъщност семена на черен кимион и е съставка подходяща за безброй много печива. Широко се използва за поръска на хлябове, питки, гевреци. Чорекоту (черен кимион).Производство и внос от Турция...
Превърнете се в кулинарен майстор на здравословната кухня. Включете в готварския си репертоар един ценен и вкусен продукт – висококачественият лешников тахан. С него можете да овкусите любимите сосове, да подправите дресинга или да използвате като топинг върху свежите плодове. Доверете му се, ако ис..
Сусамовия тахан се получава от смилане на обелените сусамови зърна и представлява гъста кремообразна паста, която лесно може да бъде намазана на филийка.Семената на сусам съдържат изключително много полезни вещества незаменими аминокиселини, витамини B1, E, PP и минерали като Калций, Калий, Фосфор, ..
Оцетът от кайсии е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от кайсии.Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка.Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии.Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация.Д..
Оцетът от нар е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от нар. Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка. Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии. Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация. Дат..
Оцетът от смокини е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от смокини.Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка.Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии.Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация..
Оцетът от ябълки е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от ябълки. Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка. Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии. Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за ..