Menu
Your Cart

ТУРСКО КАФЕ

ТУРСКО КАФЕ
Kahve Мляно турско кафе с аромат на мастикова дъвка 100г
ИЗЧЕРПАН
Производител: Kahve Продуктов №: 350
KAHVE DUNYASI С АРОМАТ НА ДЪВКА има неустоим аромат на смола, гъст каймак и изключителен вкус. Обикновено се сервир с чаша студена вода и няколко парченца локум.Приготвя се на котлона в джезве или на разгорещен пясък. Като предварително се смесват 1 част кафе към 2 части вода като кафето непрекъснат..
3,60лв. Без данък:3,00лв.
Производител: Kahve Продуктов №: 351
Приготвя се на котлона в джезве или на разгорещен пясък. Като предварително се смесват 1 част кафе към 2 части вода като кафето непрекъснато се бърка до момента в който започва да се надига каймака – това е момента в който трябва да се махне от котлона и да се разлее по чашки. В Турция, по желание н..
3,60лв. Без данък:3,00лв.
Производител: Mehmet Efendi Продуктов №: 355
По традиция кафето се поднася с чаша вода и няколко парченца локум. Приготвя се на котлона в джезве или на разгорещен пясък. Като предварително се смесват 1 част кафе към 2 части вода нако кафето непрекъснато се дърка до момента в който започва да се надига каймака – това е момента в който трябва да..
4,60лв. Без данък:3,83лв.
Производител: Shazel Продуктов №: 353
Турско кафе SHAZEL – представлява разтворима смес на наситен шоколад в съчетание на ароматни кафеени зърна. Задължително съхранявайте кафе в плътно затворен буркан или метална кутийка за да запазите неговият вкус и неустоим аромат.Състав: 35% обезмаслено сухо мляко, 15% кафе арабика, 27% шокола..
3,60лв. Без данък:3,00лв.
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)