Menu
Your Cart

Yumos Extra омекотител запазващ цветовете 50 пранета 1.2л

Yumos Extra омекотител запазващ цветовете 50 пранета 1.2л
ИЗЧЕРПАН
Yumos Extra омекотител запазващ цветовете 50 пранета 1.2л
8,35лв.
Без ДДС: 6,96лв.
  • В наличност: ИЗЧЕРПАН
  • Продукт: Yumos Extra омекотител Pro-Color 50 пранета 1.2л
  • Продуктов №: 390

Омекотител Yumos Pro-Color 1,2л за 50 пранета или познат още като омекотител Юмош има специално място във всеки дом.
Омекотителя на Yumoş е концентрат и с една малка опаковка от 1200мл можете да използвате за раматизиране и омекотяване на 50 пранета.
Използването на омекотител Юмуш към вашето стандартно пране, ще осигури трайна свежест на дрехите Ви, с мекото си усещане и романтичен аромат. Има свойството да придава на дрехите Ви копринена мекота със своята изключително плътна формула, която успешно запазва формата и цвета на вашите дрехи и забавя износнването им. Затруднява залепването на петна върху тъканта благодарение на активните вещества, обграждащи тъканите.
Освен това допринася за опазването на околната среда, поради специалната си екстра концентрирана формула, той изисква по-малко вода и по-малко опаковъчен материал от стандартния омекотител по време на производството.
Серията Yumos екстра съдържа повече активни съставки и парфюми от стандартните видове Yumos.

Концентрираният Yumos Extra Pro-Color осигурява трайна свежест на вашето пране, като има свойството да запазва и подсилва цвовете на вашите дрехи, като в същото време прави дрехите гладки като коприна. Марката Юмош стана известна като предложи първият екологичен, концентриран омекотител в Турция, който омекотява огромно количество пране с малка доза и консумира 2/3 по-малко течност за пране, продължава да печели сърцата на потребителите.
Благодарение на концентрираната си формула, омекотител Yumos Pro-Color прави дрехите ви меки и лесни за гладене, като същевременно запазва цветове им при всяко пране.Омекотителя Yumos улеснява гладенето и хигиенизира дрехите. Осигурява дълготрайна свежест на прането ви след всяко изпиране. Придава дълготраен аромат.
Омекотителя на Юмош има специална технология ProColor която запазва тъканите и цветовете на вашите дрехи и ги прави податливи на гладене.
Благодарение на своята формула без алергени, той не създава дразнения на кожата.
Производител: Unilever Турция