Menu
Your Cart

Yumos Extra омекотител орхидея концентрат 60 пранета 1.44л

Yumos Extra омекотител орхидея концентрат 60 пранета 1.44л
Ново зареждане
Yumos Extra омекотител орхидея концентрат 60 пранета 1.44л
10,40лв.
Без ДДС: 8,67лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Yumos Extra омекотител Orkide 60 пранета 1.44л
  • Продуктов №: 388

Омекотител Yumos Orkide 1,44 л за 60 пранета или познат още като омекотител Юмош има специално място във всеки дом.
Омекотителя на Yumoş е концентрат и с една малка опаковка от 1440мл можете да използвате за раматизиране и омекотяване на 60 пранета.
Използването на омекотител Юмуш към вашето стандартно пране, ще осигури трайна свежест на дрехите Ви, с мекото си усещане и романтичен аромат на орхидея. Има свойството да придава на дрехите Ви копринена мекота със своята изключително плътна формула, която успешно запазва формата на вашите дрехи и забавя износнването им. Затруднява залепването на петна върху тъканта благодарение на активните вещества, обграждащи тъканите.
Освен това допринася за опазването на околната среда, поради специалната си екстра концентрирана формула, той изисква по-малко вода и по-малко опаковъчен материал от стандартния омекотител по време на производството.
Серията Yumos екстра съдържа повече активни съставки и парфюми от стандартните видове Yumos.

Концентрираният Yumos Extra орхидея осигурява трайна свежест на вашето пране, като има свойството да възстановява изхабените тъкани. Марката Юмош стана известна като предложи първият екологичен, концентриран омекотител в Турция, който омекотява огромно количество пране с малка доза и консумира 2/3 по-малко течност за пране, продължава да печели сърцата на потребителите.
Благодарение на концентрираната си формула, омекотител Yumos Orkide прави дрехите ви меки, като същевременно запазва цветове им при всяко пране.Омекотителя Yumos улеснява гладенето и хигиенизира дрехите.Осигурява дълготрайна свежест на прането ви след всяко изпиране. Придава дълготраен аромат на орхидея.
Омекотителя на Юмош има специална технология ProCare която запазва тъканите на вашите дрехи и ги предпазва от износване.
Благодарение на своята формула без алергени, той не създава дразнения на кожата.
Производител: Unilever Турция