Menu
Your Cart

Yumos Extra омекотител Pro-Soft концентрат 50 пранета 1.2л

Yumos Extra омекотител Pro-Soft концентрат 50 пранета 1.2л
Ново зареждане
Yumos Extra омекотител Pro-Soft концентрат 50 пранета 1.2л
10,40лв.
Без ДДС: 8,67лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Yumos Extra омекотител Pro-Soft 50 пранета 1.2л
  • Продуктов №: 389

Омекотител Yumos Pro-Soft1,2л за 50 пранета или познат още като омекотител Юмош има специално място във всеки дом.
Омекотителя на Yumoş е концентрат и с една малка опаковка от 1200мл можете да използвате за раматизиране и омекотяване на 50 пранета.
Използването на омекотител Юмуш към вашето стандартно пране, ще осигури трайна свежест на дрехите Ви, с мекото си усещане и романтичен аромат. Има свойството да придава на дрехите Ви копринена мекота със своята изключително плътна формула, която успешно запазва формата на вашите дрехи и забавя износнването им. Затруднява залепването на петна върху тъканта благодарение на активните вещества, обграждащи тъканите.
Освен това допринася за опазването на околната среда, поради специалната си екстра концентрирана формула, той изисква по-малко вода и по-малко опаковъчен материал от стандартния омекотител по време на производството.
Серията Yumos екстра съдържа повече активни съставки и парфюми от стандартните видове Yumos.

Концентрираният Yumos Extra Pro-Soft осигурява трайна свежест на вашето пране, като има свойството да олеснява гладенето, като прави дрехите гладки като коприна. Марката Юмош стана известна като предложи първият екологичен, концентриран омекотител в Турция, който омекотява огромно количество пране с малка доза и консумира 2/3 по-малко течност за пране, продължава да печели сърцата на потребителите.
Благодарение на концентрираната си формула, омекотител Yumos Pro-Soft прави дрехите ви меки и лесни за гладене, като същевременно запазва цветове им при всяко пране.Омекотителя Yumos улеснява гладенето и хигиенизира дрехите.Осигурява дълготрайна свежест на прането ви след всяко изпиране. Придава дълготраен аромат на орхидея.
Омекотителя на Юмош има специална технология ProSoft която запазва тъканите на вашите дрехи и ги прави податливи на гладене, без големи усилия.
Благодарение на своята формула без алергени, той не създава дразнения на кожата.
Производител: Unilever Турция