Menu
Your Cart

Блог - рак RSS Feed

19 авг. МАТОЧИНА - ДЕЙСТВИЯ И ПРИЛОЖЕНИЯ
Деница 0 1468
Маточината (Melissa officinalis) е билка от семейство Ментови, която има химически състав, привличащ пчелите. Химичните съединения на билката имат подобни на пчелните феромони, поради което тя привлича летящите насекоми. Всъщност ботаническото име на..
21 юли NIGELLA SATIVA - ЧУДОДЕЙНОТО ЛЕЧЕБНО СЕМЕ ОТ ЧЕРЕН КИМИОН
0 7358
Семената на черния кимион са толкова лековити, че непременно трябва да ги включите в диетата си! Наричат ги „лек за всичко”… Доказано ефикасен срещу най-страшните и опасни за живота заболявания, включващи рак, но без да се ограничават само д..
11 февр. ГЛОГ – ЗДРАВЕ ЗА СЪРЦЕТО
0 1823
ГЛОГ – ЗДРАВЕ ЗА СЪРЦЕТО Екстрактът от глог укрепва сърцето, сваля кръвното и понижава холестерола! ХИМИЧЕН СЪСТАВ Листата, цветята и плодовете на глога съдържат изобилие от фитонутриенти (антиоксиданти), наречени олигомерни проантоцианидини и флаво..
21 окт. Овесена слама – полезна информация и употреба
Деница 0 2442
Овесена слама – полезна информация и употреба Овесената слама е билка, позната още от древността и се използва за лечение на много болести. Тя съдържа редица полезни вещества - протеин (глутен), сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините..
15 септ. Полезна информация за качествата на маслиновите листа
Grosco 0 2976
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВАТА НА МАСЛИНОВИТЕ ЛИСТА Маслиновите листа се използват на чай, на прах или екстракт, за убиване на всички видове микроби. Активната съставка е олеуропеин (oleuropein). Не е за чудене, че при населението на Средиземном..
02 юли Артишок – натурална защита на черния дроб
Деница 0 3021
Артишок – натурална защита на черния дроб Ако има зеленчук, който е перфектен за лечение на проблеми с черния дроб, това е артишокът. Ако страдате от затлъстял черен дроб (стеатоза), препоръчваме да консумирате продукти с артишок. Той щ..
Показани са от 1 до 6 от общо 12 резултата на (2 страници)