Menu
Your Cart

Блог - система RSS Feed

11 юли МАСЛО ОТ ГРЕЙПФРУТ – ПОЛЗИ И УПОТРЕБА
0 54
Маслото от грейпфрут е с много високи нива на антиоксиданти и фитохимикали, които намаляват оксидативния стрес и възпалителните заболявания. Много от ползите от етерично масло от грейпфрут се дължат на една от основните му съставки, наречена лимонен ..
24 май СУПЕРХРАНАТА СПИРУЛИНА - ПОЛЗИ И ДЕЙСТВИЯ
0 10129
Какво е спирулина? Спирулина е микроскопично синьо-зелено водорасло с многогодина история. Преди повече от 6000 г.  Ацтеките и Маите, които са живяли на територията на днешно Мексико са познавали тайните на водораслите Спирулина. Днес тази удивителна..
21 окт. Овесена слама – полезна информация и употреба
Деница 0 3258
Овесена слама – полезна информация и употреба Овесената слама е билка, позната още от древността и се използва за лечение на много болести. Тя съдържа редица полезни вещества - протеин (глутен), сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините..
06 авг. Полезните свойства на върбовката
Деница 0 4067
ПОЛЕЗНИТЕ СВОЙСТВА НА ВЪРБОВКАТА ВЪРБОВКАТА- панацея при заболявания и увеличение на простатната жлеза. Това лечебно растение се използва и за лечение и профилактика на заболявания на храносмилателната система. На първо място това са червата и стом..
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)