Menu
Your Cart

Блог - храносмилателна с-ма RSS Feed

12 апр МАСЛО ОТ МАГДАНОЗ – СЪСТАВ, ПОЛЗИ, ДЕЙСТВИЕ И УПОТРЕБА
0 137
Маслото от магданоз се извлича чрез парна дестилация от семената, листата или корените на растението Petroselinum crispum. То е силно концентрирано и притежава характерен зелен, тревист и леко пикантен аромат. Въпреки че магданозът е познат най-вече ..
29 март МАСЛО ОТ КРЕСОН – СЪСТАВ, ПОЛЗИ, ДЕЙСТВИЕ И УПОТРЕБА
0 131
Маслото от кресон (крес) е натурален продукт, който се извлича от семената на растението Nasturtium officinale. Кресонът е известен със своите хранителни и лечебни свойства, а неговото масло е изключително богато на полезни вещества, които могат да д..
22 март МАСЛО ОТ ЧЕСЪН – СЪСТАВ, ПОЛЗИ, ДЕЙСТВИЕ И УПОТРЕБА
0 292
Маслото от чесън е мощен природен продукт, който се използва от векове в народната медицина за лечение на различни заболявания. Богато на активни съединения, като алицин и серни съединения, това масло притежава антимикробни, противовъзпалителни и иму..
15 март МАСЛО ОТ РЕЗЕНЕ / ФЕНЕЛ / ДИВ КОПЪР – СЪСТАВ, ПОЛЗИ, ДЕЙСТВИЕ И УПОТРЕБА
0 242
Маслото от резене (Foeniculum vulgare), известно още като масло от фенел, се извлича от семената на растението резене. То е високо ценено в традиционната медицина и ароматерапията заради своите храносмилателни, детоксикиращи и хормонално-балансиращи ..
22 фев МАСЛО ОТ ГОРЧИВ ПЪПЕШ / МОМОРДИКА - СЪСТАВ, ПОЛЗИ, ДЕЙСТВИЕ И УПОТРЕБА
0 458
Маслото от горчив пъпеш, известно още като масло от момордика (Momordica charantia), е ценен натурален продукт, който се извлича от семената на този екзотичен плод. Момордиката е растение, разпространено предимно в Азия, Африка и Южна Америка и е изв..
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)