Menu
Your Cart

Gülsan

Gulsan натурален оцет от глог 500мл
Ново зареждане
Производител: Gülsan Продуктов №: 480
Оцет от глог – притежава лек ненатрапчив аромат и фин вкус. Оцетът от глог е произведен чрез естествена ферментация на плодове на глог в дъбови бъчви. Вкусът на оцета от глог е изключително нежен с невероятен аромат на плодове. Оцета от глог е известен основно със своето влияние върху сърдечната ..
4,50лв. Без данък :3,75лв.
Gulsan оцет от кайсии 500мл
Ново зареждане
Производител: Gülsan Продуктов №: 428
Оцетът от кайсии е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от кайсии.Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка.Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии.Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация.Д..
4,20лв. Без данък :3,50лв.
Gulsan оцет от нар 500мл
Ново зареждане Online Only
Производител: Gülsan Продуктов №: 422
Оцетът от нар е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от нар. Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка. Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии. Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация. Дат..
3,90лв. Без данък :3,25лв.
Gulsan оцет от смокини 500мл
Ново зареждане
Производител: Gülsan Продуктов №: 427
Оцетът от смокини е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от смокини.Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка.Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии.Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация..
4,80лв. Без данък :4,00лв.
Gulsan оцет от ябълки 500мл
Ново зареждане
Производител: Gülsan Продуктов №: 484
Оцетът от ябълки е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от ябълки. Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка. Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии. Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за ..
3,70лв. Без данък :3,08лв.
Gulsan оцет от ябълки и мед 500мл
Ново зареждане
Производител: Gülsan Продуктов №: 483
Оцетът от ябълки и мед е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от ябълки с мед. Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка. Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии. Трябва да се консумира преди препоръчителната дата..
3,90лв. Без данък :3,25лв.
Gulsan сусамов тахан 290г
Ново зареждане
Производител: Gülsan Продуктов №: 436
Таханът е продукт, в който сусамовите семена са смачкани и след различни процеси, се произвежда и консумира с любов в много части на Турция днес. Най-добрият приятел на тахана, особено на закуска, е меласата и те често се консумират заедно. Хлябът и много печива също се правят от тахан, който може д..
6,00лв. Без данък :5,00лв.
Limegar натурален оцет за почистване 1л
Ново зареждане
Производител: Gülsan Продуктов №: 445
LIMEGAR НАТУРАЛЕН ОЦЕТ ЗА ЕСТЕСТВЕНО ПОЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ, КУХНИ, БАНИ, СЪДОМОЯЛНИ, ПЕРАЛНИ И НЯКОИ ПОВЪРХНОСТИ 1Л Изпробвайте почистващата сила на оцета! Ще бъдете винаги в безопасност и пълна хигиена с Limegar - натуралния почистващ оцет, който е незаменим за п..
4,00лв. Без данък :3,33лв.
Производител: Gülsan Продуктов №: 144
Оцет от орехи – притежава лек ненатрапчив аромат и фин вкус, той е произведен чрез естествена ферментация на ябълки и орехи в дъбови бъчви. Вкусът на оцета е изключително нежен, с невероятен аромат. Оцета е изключително подходящ за дресинг за салати, подправка на ястия, марината за месо  и кон..
4,80лв. Без данък :4,00лв.
Производител: Gülsan Продуктов №: 145
Оцет от фурми – притежава лек ненатрапчив аромат и фин вкус, той е произведен чрез естествена ферментация на фурми в дъбови бъчви.Вкусът на оцета е изключително нежен, с невероятен аромат.Оцета е изключително подходящ за дресинг за салати, подправка на ястия, марината за месо  и консервация.Оце..
3,90лв. Без данък :3,25лв.
Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата на (1 страници)