Оцет от глог – притежава лек ненатрапчив аромат и фин вкус. Оцетът от глог е произведен чрез естествена ферментация на плодове на глог в дъбови бъчви. Вкусът на оцета от глог е изключително нежен с невероятен аромат на плодове. Оцета от глог е известен основно със своето влияние върху сърдечната ..
Оцетът от кайсии е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от кайсии.Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка.Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии.Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация.Д..
Оцетът от нар е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от нар. Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка. Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии. Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация. Дат..
Оцетът от смокини е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от смокини.Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка.Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии.Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за консумация..
Оцетът от ябълки е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от ябълки. Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка. Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии. Трябва да се консумира преди препоръчителната дата за ..
Оцетът от ябълки и мед е ферментирал продукт, получен в резултат на ферментация на сок от ябълки с мед. Тъй като се произвежда чрез естествен метод на ферментация, той може да образува утайка. Може да се използва в салати, предястия, супи и туршии. Трябва да се консумира преди препоръчителната дата..
Таханът е продукт, в който сусамовите семена са смачкани и след различни процеси, се произвежда и консумира с любов в много части на Турция днес. Най-добрият приятел на тахана, особено на закуска, е меласата и те често се консумират заедно. Хлябът и много печива също се правят от тахан, който може д..
LIMEGAR НАТУРАЛЕН ОЦЕТ ЗА ЕСТЕСТВЕНО ПОЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ, КУХНИ, БАНИ, СЪДОМОЯЛНИ, ПЕРАЛНИ И НЯКОИ ПОВЪРХНОСТИ 1Л Изпробвайте почистващата сила на оцета! Ще бъдете винаги в безопасност и пълна хигиена с Limegar - натуралния почистващ оцет, който е незаменим за п..
Оцет от фурми – притежава лек ненатрапчив аромат и фин вкус, той е произведен чрез естествена ферментация на фурми в дъбови бъчви.Вкусът на оцета е изключително нежен, с невероятен аромат.Оцета е изключително подходящ за дресинг за салати, подправка на ястия, марината за месо и консервация.Оце..