Menu
Your Cart

Biodestek серум за околоочен контур 30ml.

Biodestek серум за околоочен контур 30ml.
Biodestek серум за околоочен контур 30ml.
29,40лв.
Без ДДС: 24,50лв.
  • В наличност: В наличност
  • Продукт: Biodestek серум за околоочния контур 30мл.
  • Продуктов №: 418

Специализираният за околоочен контур серум на BIODESTEK попълва хлътналите зони под очите, видимо изглажда бръчките и озарява нежната зона на околоочния контур.
Серумът на BIODESTEK интензивно хидратира, благодарение на хиалуроновата киселина с висока молекулна маса, която поддържа нивото на вода в епидермиса.
Попълва и коригира бръчките, благодарение на комбинацията на два типа хиалуронова киселина, които заедно стимулират синтеза на хиалуронова киселина в кожата за дълготраен "филър" ефект.
Възстановява уморените очи. Комбинацията от всички съставки на серума BIODESTEK намалява тъмните кръгове и подпухналостта на околоочния контур.
Резултати
: Възстановената кожа на очите засиява. 
Начин на употреба: Използва се два пъти на ден, сутрин и вечер. 2-3 капки се нанасят върху суха и чиста кожа около очите. Внимание: Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите. Дръжте продукта в неговата оригинална опаковка със затворена капачка през цялото време.
Съхранение: При температури от 5 до 25 градуса, далеч от пряка слънчева светлина и топлинни източници. Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите. Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Съставки (INCI): Виж опаковката
Срок на годност: Виж опаковката

Този продукт е регистриран в Европейският портал на козметичните продукти. CPNP ID на отговорното лице: 221781
Произход - Турция
Вносител и дистрибутор - Гроско ЕООД