Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

24 май СУПЕРХРАНАТА СПИРУЛИНА - ПОЛЗИ И ДЕЙСТВИЯ
0 8111
Какво е спирулина? Спирулина е микроскопично синьо-зелено водорасло с многогодина история. Преди повече от 6000 г.  Ацтеките и Маите, които са живяли на територията на днешно Мексико са познавали тайните на водораслите Спирулина. Днес тази удивителна..
07 окт. ЦАРИЧЕ / ШАПИЧЕ - ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА И ПРИЛОЖЕНИЯ
0 6770
ЦАРИЧЕ / ШАПИЧЕ (ALCHEMILLA VULGARIS)Съдържание на билката цариче (шапиче):Билката съдържа около 10% танини, производни на галовата и елаговата киселина, които преобладават в коренището, флавоноидни вещества, витамин С, захари, смоли и др. Основно д..
19 авг. МАТОЧИНА - ДЕЙСТВИЯ И ПРИЛОЖЕНИЯ
Деница 0 2786
Маточината (Melissa officinalis) е билка от семейство Ментови, която има химически състав, привличащ пчелите. Химичните съединения на билката имат подобни на пчелните феромони, поради което тя привлича летящите насекоми. Всъщност ботаническото име на..
02 авг. ДИВА МАЩЕРКА - ПЪРВА ПОМОЩ ПРИ БРОНХИТ, ПНЕВМОНИЯ, КОВИД И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ
Деница 0 2581
ДИВА МАЩЕРКАДивата мащерка е сред най-популярните билки у нас, чиято здравословна слава се носи още от древни времена. Съдържа антиоксиданти и антимикробни съставки, благодарение на които успешно се бори с различни вируси, гъбички, паразити и бактери..
21 юли NIGELLA SATIVA - ЧУДОДЕЙНОТО ЛЕЧЕБНО СЕМЕ ОТ ЧЕРЕН КИМИОН
1 30774
Семената на черния кимион са толкова лековити, че непременно трябва да ги включите в диетата си! Наричат ги „лек за всичко”… Доказано ефикасен срещу най-страшните и опасни за живота заболявания, включващи рак, но без да се ограничават само д..
30 юни ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ МАСЛА ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ОКОЛО ОЧИТЕ?
0 5471
ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ МАСЛА ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ОКОЛО ОЧИТЕ?Рано или късно всяка жена се замисля по въпроса как да изглади бръчките, да стегне овала на лицето и да върне кожата в здрав вид. Тъй като кожата около очите е много тънка, тя лесно пр..
Показани са от 1 до 6 от общо 34 резултата на (6 страници)