Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

21 Oct Овесена слама – полезна информация и употреба
Деница 0 400
Овесена слама – полезна информация и употреба Овесената слама е билка, позната още от древността и се използва за лечение на много болести. Тя съдържа редица полезни вещества - протеин (глутен), сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините..
15 Sep Полезна информация за качествата на маслиновите листа
Grosco 0 941
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВАТА НА МАСЛИНОВИТЕ ЛИСТА Маслиновите листа се използват на чай, на прах или екстракт, за убиване на всички видове микроби. Активната съставка е олеуропеин (oleuropein). Не е за чудене, че при населението на Средиземном..
19 Aug Кокосово масло - здравословното масло
Деница 0 709
КОКОСОВО МАСЛО - ЗДРАВОСЛОВНОТО МАСЛО Кокосово масло или кокосово олио е продукт, получен от плода на кокосовата палма (Cocos nucifera), разпространена най-вече в тропиците. Получава се от вътрешната месеста част на кокосовия орех, която се нарича ко..
06 Aug Полезните свойства на върбовката
Деница 0 1214
ПОЛЕЗНИТЕ СВОЙСТВА НА ВЪРБОВКАТА ВЪРБОВКАТА- панацея при заболявания и увеличение на простатната жлеза. Това лечебно растение се използва и за лечение и профилактика на заболявания на храносмилателната система. На първо място това са червата и стом..
23 Jul 7 важни ползи от употребата на Лавандулов чай
Деница 0 1484
7 ВАЖНИ ПОЛЗИ ОТ УПОТРЕБАТА НА ЛАВАНДУЛОВ ЧАЙ1. Облекчава емоционалните разстройства и подобрява настроението Лавандуловия аромат се дължи на молекулите на линалола, които стимулират обонятелния нерв в мозъка и имат балансиращ ефект върху централната..
09 Jul Сусамов тахан - ползи и употреба
Деница 0 1389
СУСАМОВ ТАХАН – ПОЛЗИ И УПОТРЕБА В арабските страни сусамът е така разпространен, че на трапезата не се сяда без него. Пасират го с лимонов сок, зехтин и подправки. В Египет мажат тахан на хляб, фалафел, риба, пиле, зеленчуци и въобще на всичко. В он..
Показани са от 1 до 6 от общо 25 резултата на (5 страници)