Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

30 Jun ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ МАСЛА ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ОКОЛО ОЧИТЕ?
0 69
ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ МАСЛА ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ОКОЛО ОЧИТЕ?Рано или късно всяка жена се замисля по въпроса как да изглади бръчките, да стегне овала на лицето и да върне кожата в здрав вид. Тъй като кожата около очите е много тънка, тя лесно пр..
29 Apr СЛЕЗ - БИЛКИТЕ НА МАРИЯ ТРЕБЕН
0 669
СЛЕЗ - БИЛКИТЕ НА МАРИЯ ТРЕБЕНЧАЙ ОТ СЛЕЗКато чай, слезът се е доказал предимно при възпаление на слизестите ципи вътре в организма, при гастрит, при възпаления на слизестите ципи на пикочния мехур, на стомашно-чревния канал и на устната кухина, какт..
11 Feb ГЛОГ – ЗДРАВЕ ЗА СЪРЦЕТО
0 970
ГЛОГ – ЗДРАВЕ ЗА СЪРЦЕТО Екстрактът от глог укрепва сърцето, сваля кръвното и понижава холестерола! ХИМИЧЕН СЪСТАВ Листата, цветята и плодовете на глога съдържат изобилие от фитонутриенти (антиоксиданти), наречени олигомерни проантоцианидини и флаво..
23 Jan Tайните на полезното етерично масло иланг-иланг
0 341
Маслото от иланг-иланг се получава от красивите звездовидни, жълти цветове на тропическото дърво Кананга. То е характерен вид за страни като Индия, Филипините, Малайзия, Индонезия и части от Австралия. Приготвят се няколко вида етерично масло чрез па..
21 Oct Овесена слама – полезна информация и употреба
Деница 0 773
Овесена слама – полезна информация и употреба Овесената слама е билка, позната още от древността и се използва за лечение на много болести. Тя съдържа редица полезни вещества - протеин (глутен), сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините..
15 Sep Полезна информация за качествата на маслиновите листа
Grosco 0 1430
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВАТА НА МАСЛИНОВИТЕ ЛИСТА Маслиновите листа се използват на чай, на прах или екстракт, за убиване на всички видове микроби. Активната съставка е олеуропеин (oleuropein). Не е за чудене, че при населението на Средиземном..
Показани са от 1 до 6 от общо 29 резултата на (5 страници)