Menu
Your Cart

Блог - екстракт RSS Feed

11 февр. ГЛОГ – ЗДРАВЕ ЗА СЪРЦЕТО
0 2502
ГЛОГ – ЗДРАВЕ ЗА СЪРЦЕТО Екстрактът от глог укрепва сърцето, сваля кръвното и понижава холестерола! ХИМИЧЕН СЪСТАВ Листата, цветята и плодовете на глога съдържат изобилие от фитонутриенти (антиоксиданти), наречени олигомерни проантоцианидини и флаво..
02 юли Артишок – натурална защита на черния дроб
Деница 0 3632
Артишок – натурална защита на черния дроб Ако има зеленчук, който е перфектен за лечение на проблеми с черния дроб, това е артишокът. Ако страдате от затлъстял черен дроб (стеатоза), препоръчваме да консумирате продукти с артишок. Той щ..
19 февр. Здравословните ползи от консумацията на нар
Grosco 0 3730
Нарът е един от най-полезните плодове, познати на човека. От хиляди години насам сокът му се използва с медицински цели. Смята се, че нарът може да помогне за превенция на рак, подобряване на имунитета и плодовитостта.Хранителните вещества, които..
17 февр. Куркумата - интересни факти и информация
Grosco 0 3727
При парене, тежест и подуване на стомаха можете да се доверите на куркумата - тя възстановява и предпазва храносмилателната система.Куркумата, наричана още индийски шафран, неслучайно заема достойно място в аюрведичната медицина. Нейната съставка кур..
17 февр. Знаете ли, че рожкова се комбинира много добре с куркума?
Grosco 0 788
Плодовете от рожков са специално селектирани и се обработват, изваряват и опаковат от изцяло автоматизирани ситеми за производство, без пряк досег с човешка ръка. Утаяването и/или кристализацията са естествени процеси и не са признак за влошаване на..
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)