Блог - оцет RSS Feed
0
440
Оцетът от смокини е натурален продукт, получен чрез ферментация на смокини. Той се отличава с богат състав, множество здравословни ползи и разнообразно приложение в кулинарията и народната медицина. В тази статия ще разгледаме подробно състава, ползи..
0
258
Оцетът от фурми е традиционен натурален продукт, широко използван в Близкия изток и Северна Африка, заради своите здравословни и кулинарни свойства. Той се произвежда чрез естествена ферментация на фурмите, което води до богат на хранителни вещества ..
0
9549
Почти няма салата, която да не подправяме с оцет. Въпросът е какъв ще е той. Преди ни беше известен винения оцет, постепенно се наложи ябълковия. Сега вече на пазара има такова разнообразие от видове оцет, че всеки може да прави неограничен избор. На..
1
12258
ОЦЕТ ОТ НАР - ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТООцета от нар притежава лек ненатрапчив аромат и фин вкус. Tой е произведен чрез естествена ферментация на нарове в дъбови бъчви. Вкусът му е изключително нежен с невероятен аромат на плодове.
Това е нов здравословен ..
0
4342
Нарът е един от най-полезните плодове, познати на човека.
От хиляди години насам сокът му се използва с медицински цели. Смята
се, че нарът може да помогне за превенция на рак, подобряване на
имунитета и плодовитостта.Хранителните
вещества, които..
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)