Menu
Your Cart

Блог - сърце RSS Feed

09 юли ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ОРЕХОВИЯ ОЦЕТ ПРИ ДИАБЕТ, ИНСУЛТ, ЗАТЛЪСТЯВАНЕ
0 414
Почти няма салата, която да не подправяме с оцет. Въпросът е какъв ще е той. Преди ни беше известен винения оцет, постепенно се наложи ябълковия. Сега вече на пазара има такова разнообразие от видове оцет, че всеки може да прави неограничен избор. На..
24 май СУПЕРХРАНАТА СПИРУЛИНА - ПОЛЗИ И ДЕЙСТВИЯ
0 10129
Какво е спирулина? Спирулина е микроскопично синьо-зелено водорасло с многогодина история. Преди повече от 6000 г.  Ацтеките и Маите, които са живяли на територията на днешно Мексико са познавали тайните на водораслите Спирулина. Днес тази удивителна..
02 авг. ДИВА МАЩЕРКА - ПЪРВА ПОМОЩ ПРИ БРОНХИТ, ПНЕВМОНИЯ, КОВИД И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ
Деница 0 2927
ДИВА МАЩЕРКАДивата мащерка е сред най-популярните билки у нас, чиято здравословна слава се носи още от древни времена. Съдържа антиоксиданти и антимикробни съставки, благодарение на които успешно се бори с различни вируси, гъбички, паразити и бактери..
11 февр. ГЛОГ – ЗДРАВЕ ЗА СЪРЦЕТО
0 2556
ГЛОГ – ЗДРАВЕ ЗА СЪРЦЕТО Екстрактът от глог укрепва сърцето, сваля кръвното и понижава холестерола! ХИМИЧЕН СЪСТАВ Листата, цветята и плодовете на глога съдържат изобилие от фитонутриенти (антиоксиданти), наречени олигомерни проантоцианидини и флаво..
15 септ. Полезна информация за качествата на маслиновите листа
Grosco 0 5836
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВАТА НА МАСЛИНОВИТЕ ЛИСТА Маслиновите листа се използват на чай, на прах или екстракт, за убиване на всички видове микроби. Активната съставка е олеуропеин (oleuropein). Не е за чудене, че при населението на Средиземном..
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)