Menu
Your Cart

Блог - бъбреци RSS Feed

24 май СУПЕРХРАНАТА СПИРУЛИНА - ПОЛЗИ И ДЕЙСТВИЯ
0 607
Какво е спирулина? Спирулина е микроскопично синьо-зелено водорасло с многогодина история. Преди повече от 6000 г.  Ацтеките и Маите, които са живяли на територията на днешно Мексико са познавали тайните на водораслите Спирулина. Днес тази удивителна..
21 окт. Овесена слама – полезна информация и употреба
Деница 0 2443
Овесена слама – полезна информация и употреба Овесената слама е билка, позната още от древността и се използва за лечение на много болести. Тя съдържа редица полезни вещества - протеин (глутен), сапонини, флавоноиди, стероидни съединения, витамините..
06 авг. Полезните свойства на върбовката
Деница 0 2985
ПОЛЕЗНИТЕ СВОЙСТВА НА ВЪРБОВКАТА ВЪРБОВКАТА- панацея при заболявания и увеличение на простатната жлеза. Това лечебно растение се използва и за лечение и профилактика на заболявания на храносмилателната система. На първо място това са червата и стом..
14 юни Еньовче - действие и приложение на билката
0 27229
ЕНЬОВЧЕ – ДЕЙСТВИЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ НА БИЛКАТА Еньовче, Драгайка, Същинско еньовче, Истинско еньовче Galium verum L Еньовче (Galium) е род тревисти, по-рядко храстовидни растения от семейство Брошови. Листата са разположени в прешлени. Цветовете са дре..
13 март Каменоломков анасон - Билката с диуретично, пикочогонно и противовъзпалително действие
0 5007
Каменоломковия анасон е познат още като Бедреница,  Див анасон, Горски анасон Използваема част - КорениДействие - Отхрачващо, разтварящо секретите, противовъзпалително и обезболяващо действие. Билката притежава умерено изразено антисептично действие..
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)